SMART Board för företag

För moderna möten och presentationer

Föreställ dig ett helt vanligt möte på jobbet. Någon håller en Powerpoint-presentation på en projektor och vid sidan om står en whiteboard. Efter presentationen uppkommer naturligtvis en hel del frågor och åsikter som skrivs ner på whiteboarden för att efteråt fotograferas, för att sedan läggas in i Powerpointen till nästkommande möte. Även där uppkommer såklart följdfrågor och idèer och proceduren uppreppas. Och så kan det hålla på. Men sitt lugnt i båten. Det finns bättre alternativ.
Med en SMART skärmlösning kan ni presentera er Powerpoint och sedan anteckna direkt på skärmen och dessa anteckningar sparas direkt i filen. Tidseffektivt och mer överskådligt. Skulle ni vilja använda skärmen bara som digital whiteboard går det också. När ni är klara kan ni spara och skicka ert material. Inget mer fotograferande av material i det moderna mötesrummet.

Vad är SMART Kapp IQ?

Skärm. Whiteboard. Videokonferenscentral.

SMART kapp iQ och iQ Pro ger dig tillgång till en digital whiteboard, en webbläsare och möjlighet till trådlös skärmdelning med ‘one-touch’. Allt utan att du behöver en fristående dator.

Du kan även enkelt skriva på skärmen SMART-skärmen direkt från din mobila enhet.

SMART kapp iq

SMART kapp IQ®

Standardfunktionalitet

Skärmen startar automatiskt när du går in i rummet. Använd den inbyggda whiteboarden till att brainstorma, trådlös skärmdelning eller använd den inbyggda webbläsaren för att surfa. Du kan även koppla in din dator för videokonferens.

SMART kapp iq pro

SMART kapp IQ PRO®

Avancerade funktioner

Samma funktioner som SMART kapp IQ men du har även möjlighet att skriva direkt på skärmen över PDF-filer samt integration med Microsoft® Exchange och Office 365 och plug-ins för Autodesk och SOLIDWORKS.

Produktjämförelse

Vilken Kapp IQ är du?

SMART kapp IQSMART kapp IQ Pro
SMART Meeting Pro-mjukvaraJa
Drivs av SMART kapp-appJaJa
Delta från var som helst i whiteboard-lägeJaJa
UltraHD-skärmJaJa
Microsoft Exchange och Office 365 integrerat Ja
Adobe Reader integreratJaJa
Plug-in support för Autodesk (Navisworks, Revit, AutoCAD) och SOLIDWORKS Ja
Inbyggd webbläsare, whiteboard och trådlös skärmdelningJaJa
SMART Bridgit inegreratJa
Skärmstorlek65″ och 75″65″ och 75″
RamfärgBlank vitBorstad titanium

Mer om SMART kapp IQ