Små konferensrum / Huddlespace

Att alltid kunna få tag i ett mötesrum känns som något som är absolut nödvändigt på dagens arbetsplatser. Dock är det inte alltid så, rummen är få och ofta alldeles för stora. Dessa paket är för de små rummen som man verkligen behöver många av. Paketen du finner här är alla anpassade för den minsta storleken av rum med max 6-8 deltagare.

Vad är ett huddlespace

Alla har vi små grupprum på kontoren, vad vi kallar de är olika.

Lilla rummet, samtalsrummet, grottan, lilla konferensen är bara några av dom som vi har hört genom åren. Den nya terminologin är huddlespace. Vad det är egentligen ett mindre konferensrum med upp till fem sittande. Rummet är inte alltid utrustade med teknik utan är oftare rum för samarbete i grupp. Detta gör att rummen oftast är utrustade med whiteboard, bord och stolar. Det blir vanligare att rummen utrustas med teknik för att skapa digitala arbetssätt och kommunikation.

Här kommer vi att lägga upp lösningar som passar till huddlespaces.

Trådlös frihet och bildexcellens med vårt Barco-sortiment

Vi är stolta över att vara en auktoriserad partner med Barco och erbjuda deras senaste trådlösa enheter och kameralösningar. Som ett företag engagerat i att leverera högkvalitativa teknologiska lösningar strävar vi alltid efter att erbjuda våra kunder det bästa. Genom vårt partnerskap med Barco har vi tillgång till deras innovativa och pålitliga produkter, vilket möjliggör smidiga och effektiva lösningar för våra kunders behov.