Distansmöten

Att miljöfrågor och ekonomifrågor möts på gemensam mark händer inte ofta. Med distansmöten från oss gör dom det. Genom att välja oss som din partner för denna typ av möten behöver ni inte längre oroa er för askmoln eller dyra tjänsteresor. Ni behöver inte heller ställa er frågan hur ska jag klimatkompensera för mitt resande. Med marknadsledande leverantörer i ryggen ser vi till att era möten blir både billigare och bättre!

DET KOSTAR INTE PENGAR! DET SPARAR PENGAR!

Med en enkel beräkning så ser man tydligt vad endast en resande kostar! Kontakta en säljare så hjälper vi er kostnadsfritt att ta fram en kostnadsbesparingskalkyl.

vidyo videkonferens logotyp

Videokonferens i HD över internet med möjlighet till exceptionell bild och ljudkvalitet. Bild och ljud upptagning och visning kan anpassas efter varje enkild kund behov. Detta ger en mycket mångsidig lösning. Vidyo är tekniken bakom Google Hangouts. Vi har Orginalet!

FRÅN 799 KR/MÅNAD PER ABONEMANG

Webmöte – Smart Bridgit

En mycket kompetent lösning som kan dela bild, video och ljud. Allt till en mycket låg fast månadskostnad.

FRÅN 330KR/MÅNAD PER KUND

Har du fått en inbjudan?

Beroende på vad som står i mailet så kan du följa instruktionerna i mailet. Eller så kan du ladda ner mjukvaran genom att klicka på knappen nedan.