SMART Board 65″-86″ det perfekta mötesrummet

interaktiva skärmar till konferensrummet

SMART Board har ett aktivt pennfack som gör att SMART Boarden förstår om du vill skriva, sudda eller flytta utan att du behöver göra något val i en mjukvara. Den känner själv av om det är penna, finger eller sudd.

Utan att någon dator ansluten till SMART Boarden går det bland annat att använda den digital whiteboard. Spara arbetet direkt i skärmen och fortsätt nästa gång på samma ställe eller dela som PDF eller JPEG efter mötet på ett USB-minne eller skicka filen trådlöst till en smart telefon/surfplatta.

Den inbyggda digitala whiteboarden har flervägskommunikation inbyggt – skriv, spara och dela. Bjud in upp till 250 deltagare på distans och låt alla skriva och rita på den gemensamma interaktiva ytan i realtid från sin dator eller mobila enheter eller annan SMART Board med iQ-modul.

Skärmdelning trådlöst finns för pc, mac, telefoner  och surfplattor.

Anslut extern datorn med HDMI och USB och du får stöd för SMART ink – det digitala bläcklagret på alla programvaror som t ex webbläsaren, powerpoint och pdf. Skriv, anteckna, rita, sudda och ändra sedan spara digitalt och kanske dela med andra.
Drivrutin för SMART ink laddas ned kostnadsfritt till obegränsat antal datorer.
Komplettera med Slot-in PC Win10 som finns till SMART Board 7000-serien.

SMART Boarden display har en extremt snabb uppstartstid endast ett par sekunder. Att arbete med den är smidigt och enkelt. Inget tidskrävande letande i mjukvaran för att utföra kommandon.
Här är en demovideo där SMART Boarden jämförs mot konkurrerande  produkt. https://www.youtube.com/watch?v=rsvg9_3sRXs

Som option finns mjukvaran SMART Meeting Pro som gör att man kan arbeta på en obegränsad arbetsyta med möjlighet att samla och behandla stora mängder information.
https://www.smartboard.se/foretag/mjukvara/smart-meeting-pro.html

Arbeta med mjukvarorna som du själv är van vid och dra nytta med SMART Boardens ink lager digitala bläck som är integrerat med ett flertal mjukvaror. När du skriver och ritar blir det inte bara ett överlägg utan en del av objekten i mjukvaran som kanske är ritningar, modeller eller kalkyler. Växla sedan enkelt till digitala whiteboarden för att anteckna och brainstorma. Använd smarta verktyg som fotoverktyget för att enkelt föra in utvalda objekt till whiteboard-läget.

Med det digitala bläcket gör du anteckningar i vanliga programvaror som t ex Microsoft Office, PDF och webbläsare. Spara sedan enkelt till en PDF eller Powerpoint.