Dokumentkamera från Lumens - DC170

Att välja dokumentkamera

Dokumentkameran är ett utmärkt hjälpmedel i undervisningen.

Detta hjälpmedel ersätter den gamla overheaden. Men det är inte allt! En dokumentkamera kan förutom att visa gamla overheadmaterial även visa information från böcker direkt på din projektor. Det är inte allt en dokumentkamera kan också visa ”ting” eller handskrivna räkneexempel eller teckningar och grafer. Det är bara fantasin som sätter gränserna.

Presentationsdata saluför alla marknadsledande märken. Allt ifrån marknadens mest high end märke Wolfvision till enklare märken som Aver. Det märke vi oftast erbjuder är dock Lumens.

Lumens Optical Ltd, Taiwan är en ledande tillverkare av högkvalitativa kameror. Deras sortiment av dokumentkameror täcker in de flesta behov – allt ifrån enkla klassrumskameror till avancerade kameror för teknik och medicin undervisning-

Alla Lumens kameror har 5 års produktgaranti – vilket är tryggt för både oss som distributör och för användaren naturligtvis.

Här följer några tips hur du väljer dokumentkamera bland Lumens sortiment

Instegsmodell:

DC125 är en USB dokumentkamera med mycket bra prestanda – drivs genom en dators USB-utgång.

Mellanmodell:

DC145 den enklaste ”stand alone” dokumentkameran – 1080 P HD, VGA in, VGA ut, SD-kort, zoom – har det mesta som behövs! DC170 i stort sett samma prestanda som DC145 men har dessutom extra arm med belysning

High end:

DC192 -fantastisk optik med 16 X zoom, stort minne – portabel PS751 – samma optik som DC192 men i stationärt utförande med bakgrundsbelysning PS760 – 20X zoom – extra allt.