Produktnyhet från Danmark

Neets Uniform ett helt nytt sätt att se på styrsystem

Det danska företagen Neets har alltid sett på styrsystem på sitt egna sätt. Deras styrsystem finns numera i nästan varannat mötesrum. Nu har de tagit fram en unik produkt med en E-ink skärm i stället för de traditionella pappers-etiketterna. Detta skapar en ny fräsh look med möjlighet att programmeras om utan att man behöver byta etiketter på plats.

Högkontrast-skärm

E-ink syns väldigt bra även i fullt dagsljus vilket underlättar för många i dagens ljusa lokaler. Enheten får ström via nätverket och kan styra och hämta information från enheterna den styr för att sedan maila statusrapporter om användning till ansvarig.

Är du intresserad om hur Neets och Presentationsdata kan hjälpa er med styrning av konferensrum? Kontakta oss redan idag.

Neets Uniform

Det danska företagen Neets har alltid sett på styrsystem på sitt egna sätt. Nu har de tagit fram en unik produkt med en E-ink skärm i stället för de traditionella pappers-etiketterna. Möt Neets Uniform Läs mer här!
Crestron Certified DigitalMedia Designer

Crestron DigitalMedia certified Designer

Presentationsdata blev idag certifierade Crestron DigitalMedia 4K Designers. Vi är nu certifierade att bygga system för alla som behöver den höga upplösningen 4K. Detta kan vara allt från hemmamiljöer till sjukhus och kontrollrum.
Crestron-programmering i ett fantastiskt hus

Hur en Crestron-programmering kan gå fel

Jag har haft den stora lyckan att besöka ett hus fyllt till bredden med lyx. Denna otroliga villa har majoriteten av sin belysning, högtalarsystem i flera zoner, tv kontroll och bluray-spelare styrd från flertalet touchskärmar. Man kan tro att detta skulle vara ett perfekt exempel på när crestron skulle leverera. Tyvärr står jag kraftigt besviken!

Crestron levererar! en 4k växel med extra allt

Få tillverkare skapar så genomtänkt AV-Utrustning som Crestron. Denna produkt är inget undantag. Med inbyggd processor och alla tänkbara ingångar och utgångar kan den klara det mesta. Fantasin sätter gränserna. Produkten passar till alla konferensutrymmen med höga krav på funktion och enkelhet. Vill du veta mer om produkten kontakta oss idag.
Neets Echo plus

Nytt styrsystem från Neets – Echo plus

Om man behöver ett litet användarvänligt styrsystem är neets rätt val. Nu med en ny produkt som klarar det mesta.
Crestron Pyng

Crestron Pyng – styrning för kontor eller hem

Med Crestron Pyng kan man väldigt enkelt få belysningsstyrning i hemmet eller på kontoret.

Crestron Digital Media en Allt i ett lösning som fungerar

Att säga att Crestron har varit marknadsledande i området automation och avancerade styrsystem i 40 år är en underdrift. Bara under de nu tio år jag har varit verksam har Crestron alltid varit först med den senaste tekniken. De har alltid satt standarden. Övriga tillverkare har alltid följt dit Crestron gått. Så att dom är först med ett system som löser problematiken med att blanda Analoga signaler med Digitala är kanske inte en shock. Inte heller är lösningen särskilt ny, men den blev nu helt klart mer intressant när prisbilden är rätt.
Världsledande crestron kan styra allt

Crestron får ny VD

Idag annonserade Crestrons grundare George Feldstein en ny VD.…