Informationsfilm om Smart Kapp IQ

Smart Kapp IQ – Whiteboard 2.0!

Whiteboarden uppfanns på 1950 -talet och har inte utvecklats mycket sedan dess. Trots många försök av olika aktörer att ersätta den med elektroniska hjälpmedel har man inte lyckats fullt ut. Nu tror vi att det är dags för Whiteboard 2.0!

Whiteboard 2.0 kan tyckas en ganska vågad titel men det är vår uppfattning att detta faktiskt är det största steget att ersätta whiteboarden. Smart Kapp IQ är en otroligt smart och genomtänkt lösning som löser mer än ett problem. Dels är det en stor och snygg presentationsmonitor som kan användas som presentationsskärm men den är också en helhetslösning för mötet. Du kan när som helst plocka upp pennan och anteckna på skärmen. I ditt ”Internet Explorer”-fönster kan du anteckna direkt på en hemsida och anteckningen sitter kvar på sidan där du skrev, även om du scrollar. Sudda gör du med pennans sudd, fingret eller handen. Att dela anteckningarna är enkelt bara att scanna en qr-kod och vipps är du ansluten.

Utöver dessa fantastiska funktioner så startar skärmen automatiskt när ni kliver in i rummet så att anteckningsmöjligheterna alltid finns där när du behöver den. I filmen visar Smart också ett par andra funktioner som kommer av att ansluta datorn till skärmen. Se filmen för att få en bättre uppfattning om vad den kan göra.

Kontakta oss för att få en demonstration

Vidyo levererar storskaligt till Indisk myndighet

”Andhra Pradesh & Telangana Conferencing Facility” är ett exempel på en kolossal Vidyo utplacering på statlig nivå där mer än 1.200 Vidyo Rooms har utplacerats i ”Andhra Pradesh & Telangana”s 23 distrikt och 1.100 Mandals. I indien så är de 23 olika distrikten indelade i totalt 1100 ”Mandals” som fungerar som den lokala myndigheten. Detta skapade ett enormt problem när alla dessa enheter skulle kommunicera. I Indien så är bandbredden ett stort problem vilket gjorde Vidyo till det självklara valet. Som ända videolösning som klarar stora fluktueringar i bandbredd och så kallad ”packetloss”. I filmen nedan finner ni information som tagits fram kring arbetet.

För att läsa hela artikeln gå till:

Videokonferens till Indien

VidyoSlate iPad App för interaktiv videokonferens

VidyoSlate interaktivitet till videokonferens

Vidyoslate Logotyp Enkel interaktivitet i din videkonferens

VidyoSlate skapar möjlighet att anteckna rätt in i en videokonferens! Med appen ansluter du in i videkonferensen och kan helt enkelt börja rita på en bild som delas. Du kan också föra in ditt egna innehåll för att visa vilka punkter som du vill förstärka. Du kan också använda iPadens hela yta som en whiteboard för att enkelt kunna illustrera något för deltagarna i videkonferensen.

Vidyo Videokonferens logotyp liggande

Vidyo Videokonferens för Sjukhus

Filmen visar hur man kan använda Videokonferens i sjukvården.

Vidyo visuella kommunikationstekniken integreras i Mercy centrala TeleICU kommandocentral i S: t Louis, som också stöder andra kritiska vård telemedicinska tjänster på Mercy såsom telestroke, telecardiology mlf. Med integrationen mellan Vidyo och Philips ® eCare Manager kan SafeWatch ge 24/7 vaksamhet av kritiskt sjuka patienter

Vidyo hos CERN

”På nivåerna av forskning som CERN bedriver kan inte, kvalitet, tillförlitlighet och skalbarhet av vår videokonferensteknik underskattas – och Vidyo möter utmaningen.”

Cern är den internationella organisationen för Kärnforskning. Med Forskare runt om hela världen med ca 30000 Vidyo klienter använder man videkonferens som ett verktyg för forskning. Se filmen för att höra deras egna ord.

Vidyo hos Dekra

Dekra använder videkonferens från Vidyo.

DEKRA erbjuder främst tjänster för stora försäkringsbolag men också för myndigheter, leasingföretag och andra företagskunder över hela Europa.

De är verksamma inom området för bilförsäkringar, hantera nationella och internationella krav. För att förenkla processen att göra skadebedömningar och minska resekostnader ville bolaget testa videkonferens. Den enda leverantören som har en platform som möjliggör högkvalitativa videkonferenser oavsett vilken uppkoppling kunden har är Vidyo.

Panasonic släpper ny event-projektor PT-DZ16K

Den nya projektorn kommer att fungera som en instegs-projektor för evenemang och storbilds-projektion. Projektorn har inbyggd geometrisk korrektion, flera projektorlampor för hög driftsäkerhet.

  • Panasonic PT-DZ16K
  • 16000 AnsiLumen
  • FullHD 1920 x 1080