Informationsfilm om Smart Kapp IQ

Smart Kapp IQ – Whiteboard 2.0!

Whiteboarden uppfanns på 1950 -talet och har inte utvecklats mycket sedan dess. Trots många försök av olika aktörer att ersätta den med elektroniska hjälpmedel har man inte lyckats fullt ut. Nu tror vi att det är dags för Whiteboard 2.0!

Whiteboard 2.0 kan tyckas en ganska vågad titel men det är vår uppfattning att detta faktiskt är det största steget att ersätta whiteboarden. Smart Kapp IQ är en otroligt smart och genomtänkt lösning som löser mer än ett problem. Dels är det en stor och snygg presentationsmonitor som kan användas som presentationsskärm men den är också en helhetslösning för mötet. Du kan när som helst plocka upp pennan och anteckna på skärmen. I ditt ”Internet Explorer”-fönster kan du anteckna direkt på en hemsida och anteckningen sitter kvar på sidan där du skrev, även om du scrollar. Sudda gör du med pennans sudd, fingret eller handen. Att dela anteckningarna är enkelt bara att scanna en qr-kod och vipps är du ansluten.

Utöver dessa fantastiska funktioner så startar skärmen automatiskt när ni kliver in i rummet så att anteckningsmöjligheterna alltid finns där när du behöver den. I filmen visar Smart också ett par andra funktioner som kommer av att ansluta datorn till skärmen. Se filmen för att få en bättre uppfattning om vad den kan göra.

Kontakta oss för att få en demonstration