Certifikatet för Carls Videokonferensutbildning

Vidyo certifiering Steg 2 klart

Där satt den!

Igår natt kom certifikatet! Vi har nu nått den andra nivån. Vi kan nu möta alla era frågor gällande Vidyo videokonferens olika infrastruktur-delar och hur de kan hjälpa dig att få bättre videokonferenser.

Vidyo 103 Certifiering klar

Vidyo certifiering – Steg 1 är avklarat

Vidyo 103 Certifiering är avklarat.

Vidyo certifiering är den process som vi som säljer Vidyo måste gå igenom för att säkra att ni som kunder får rätt videkonferens-lösning!

Vidyo SVC (Scalable Video Coding) är klart bättre än traditionell videokonferens. Speciellt över internet och nätverk man inte har full kontroll över. I kontrollerade miljöer klarar den upp till 20% så kallad ”packetloss” utan att bilden påverkas. Med ”packetloss” menas att internet eller det nätverk videokonferensen passerar tappar bort data som inte kommer fram till motparten.  Traditionell videokonferens klarar knappt 5%. Efter det får bilden på traditionell videokonferens tydliga störningar.

Läs mer om Vidyo

En ny Digital signage som passar allas budget

ONELAN NTB-650-M-SA R2

Nya NTB 650 är en perfekt spelare att användas när en display skall installeras. Som vanligt ingår programvara och fria uppgraderingar. NTB650M-S är ONELAN’s budget slim digital signage spelare. Perfekt för kostnadseffektiva digitalsignage-lösningar.

3D renderingar av ditt konferensrum

Vi har sett att en del konferensrum måste man tydligt visualisera innan vi väljer utrustning och börjar arbetet med att installera. AV-utrustningen ska smälta in i rummet och bli en del av rummets naturliga utformning. Därför så kan vi i vissa fall göra en 3D-ritning av ditt konferensrum. Om du ska bygga om ditt konferensrum och design är mycket viktigt.

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi er snarast.

Nya Philips QL-line Pro-skärmar

Äntligen har det kommit en Signageskärm med ett rimligt pris!

Philips QL-Line 32″ 40″ och 46″ är anpassade för 14/7 drift och 350cd/m2 ljusstyrka, montage i liggande format
QL-serien är perfekt för projekt som kräver en design som fångar blickar till ett överkomligt pris.

Optimerad för offentlig visning Inbyggda högtalare, line out till externa aktiva högtalare/förstärkare.

– Edge LED-bakgrundsbelysning
– Kompatibla med RoHS-standarder
– FullHD, upplösning 1920 x 1080
– USB-uppspelning
– Smart Control

SVERIGES BÄSTA DIGITAL-SIGNAGE SKÄRMAR FINNS HÄR!

Pris från 4 290 :- 

KAN JAG ANVÄNDA SKÄRMEN FÖR DIGITALSIGNAGE ?

Självklart! Skärmen har en inbyggd spelare för bilder och film för att enkelt kunna visa ditt budskap. Skärmen har en unik funktion för pro-skärmar, den har en inbyggd webbläsare! Med den inbyggda webbläsaren kan ni enkelt visa innehåll från internet. Med den nya mjukvaran som kommer tidigt 2014 kommer ni kunna schemalägga att skärmen startar och visar en hemsida när kontoret stänger stänger också skärmen av sig med automatik!

Visar en dlp-pxel på ett chip

DLP-tekniken når nya storlekar

DLP är den projektionsteknik som utvecklas mest. Vi har följt tekniken sedan den först lanserades för många år sedan. Från problem med färger till komponenter som falerar. Nu tycks alla problemen vara lösta och nu kan man säga att bilden är lika bra på LCD projektorer som på DLP projektorer. TexasInstruments som utvecklar DLPchippet har utvecklat ett nytt chipp till projektorer där storleken är kraftigt förminskad. Varje bildpunkt är en 20ndel av ett mänskligt hårstrå. det gör att den kommer passa i mobiltelefoner eller miniprojektorer. Vi hoppas att se dessa i projektorer framöver.

Branschmässan för projektorer, av-utrustning och videokonferens

Följ med oss på mässan

BOKA IN ETT BESÖK PÅ LLB-MÄSSAN! LLB

Välkommen till Sveriges största AVmässa! Ljud Ljus & Bild mässan och årets bästa tillfälle att bekanta sig med den allra senaste AV-tekniken, se nya tillämpningar och ta del av kommande trender! Kontakta oss för en genomgång av nyheterna på plats. Ladda gärna ner vår Ljud Ljus och Bild app – din egna guide på mässan. Gratis, finns för både Iphone och Android.

LJUD, LJUS OCH BILDMÄSSAN
23-25 APRIL 2013

Vi finns på plats den 24 april! Ring Carl Enström 08309275 eller maila för att boka en personlig visning. ring-oss-idag ANLÄGGNING Stockholmsmässan, hall B

ÖPPETTIDER

tisdag 23 april kl. 10.00 – 18.00
onsdag 24 april kl. 10.00 – 18.00
torsdag 25 april kl. 10.00 – 18.00