Allt i ett – AVER VB342

Alla har vi hamnat i en situation där man står med fel verktyg för att genomföra ett jobb. Frustrationen som uppstår är enorm och tiden man slösar med att finna en lösning på något som aldrig borde varit ett problem är kostsam. Problemet borde kännas igen av alla, även om produkten i fråga inte kan lösa alla dessa problem så är den perfekt för mindre mötesrum (till mellanstora) eller huddlespaces.

AVER VB 342 Produktbild Aver VB342 tar hand om allt ljud i rummet, med en kabel kan ni koppla upp er mot skärmen. USB-C ansluts till din dator och bild läggs ut på skärmen. Ljud från dina ljudklipp kommer ut ur de inbyggda högtalarna.

Om du sedan startar Teams eller något annat videokonferensprogram kommer enhetens ljud och kamera funktion automatiskt att aktiveras och du får tillgång till en fantastisk ljudupptagning där alla hörs och blir hörda. Utöver detta så får datorn en kamerabild i 4K vilket ger en otroligt bra bild.

Om man inte har USB-c till sin dator så fungerar alla dessa funktioner om man ansluter en extra bildkabel HDMI också.

  • Aver VB342
  • Paketet innehåller:
  • 1 st Aver VB342
    1 st Förlängningskabel USB3
    Nödvändigt kablage för inkoppling (max 10 m)
  • 284 kr/mån
  • eller 9 390 kr

Vill ni veta mer kan ni alltid fylla i formuläret till höger så kontaktar vi er. Men vill ni inte vänta så ring oss direkt på telefon 08 30 00 27