Beskrivning

Skolan hade en blandad miljö med olika fabrikat av interaktiva produkter. Presentationsdata fick uppgiften att förnya skolans interaktiva arbete. Skolan blev Sveriges första stora implementation av den nya interaktiva projektorn Lightraise 60Wi

Uppgifter
  • Projektledning
  • Montering
  • Leverans
  • Utbildning
  • Kalibrering
Utrustning
  • Smart lightraise 60Wi
  • HDMI Uttag
  • VGA Uttag
  • Aktiva Högtalare
  • Kablage

ISSR – Smartboard interaktiv projektor

Skolan ISSR i Stockholm

Videomötesrum som en tjänst till en låg månadskostnad

Låg månadskostnad – inga dyra investeringar – sprid kostnader över tid – ett mötesrum som alltid fungerar – Du beställer en tjänst och vi ser till att tekniken alltid är i drift.

Installationspaket för det lilla konferensrummet

Letar du efter ett enkelt installationspaket till dina mindre konferensrum? Detta paket är paketet för dig. Vi har gjort ett enkelt installationspaket som ger dig ljud och bild.

SDC-550 Smart Dokumentkamera från SMART

SDC-550 en dokumentkamera för smartboard. Som pedagog kan det vara bra att visa saker som finns i den fysiska världen. Då finns denna förträffliga kampanj.

Smartboard köp 4 för 3 nya kampanjer för 2019

Årets smartboardkampanjer är här, köp 4 betala för 3. Passa på att boka in din fortbildning samtidigt för att få en ytterligare rabatt.

PLAYipp Svensk molnbaserad lösning Digital Signage 65”

Detta installationspaket för digital skylt innehåller skärm med inbyggd spelare, stativ för väggmontage, licens för innehållsskapande och publicering, installation och support. Förstärk dina budskap med denna stora skärm.
Philips 55 tum skärm med inbyggd Android

PLAYipp Svensk molnbaserad lösning Digital Signage 55”

Detta installationspaket innehåller skärm med inbyggd spelare, stativ för väggmontage, licens för innehållsskapande och publicering, installation och support. Perfekt för dina budskap

PLAYipp Svensk molnbaserad lösning Digital Signage 43”

Detta installationspaket innehåller skärm ca 43" med inbyggd spelare, stativ för väggmontage, licens för innehållsskapande och publicering, installation och support.

Neets Uniform

Det danska företagen Neets har alltid sett på styrsystem på sitt egna sätt. Nu har de tagit fram en unik produkt med en E-ink skärm i stället för de traditionella pappers-etiketterna. Möt Neets Uniform Läs mer här!

Smartboard-priser i nya kampanjer

Med inbyggd iQ-modul och med 4K upplösning får ni en Smartboard som kommer hålla för lång tid framöver. 3 års garanti med förhandsutbyte, LED-skärmens livslängd 50 000 timmar. Eller 6250 skoldagar om den står på i 8 timmar om dagen.