• AV-Skåp för TV-Spel

 • Ritning

  Innan Produktion av skåpen inleddes skapades en cad-ritning av skåpet.

AV-Skåp för Interaktiva TV-Spel

AV-skåpet som möjliggör bättre event. Skåpet sparar både tid och pengar.

Beskrivning

Detta skåp togs fram för en eventkund som skulle använda skåpen för uthyrning av TV-spel. Kunden hyrde ut TVspel till kunder vid företagsevenemang. Mycket tid gick åt för riggning och inkoppling. Då skåpet innehåller fastmonterad av-utrustning med kablage inkopplat sparar kunden mycket tid vid riggning. Detta gör att personalen kan fokusera på att se till att eventet blir lyckat.

Uppgifter
 • Behovsanalys
 • Produktframtagning
 • Testning
 • Installation
 • Leverans
Utrustning
 • Måttanpassat Skåp
 • Närskjutande projektor
 • Aktiva Högtalare
 • Kablage

Årets nya Smartkampanjer är på plats

4 för 3 Smartboards. Rekordlåga 22 498 kr/st om ni har frågor eller funderingar tveka inte att höra av er.

BYOD är du redo?

Ny är det dags att ta reda på om ert företag är redo för framtiden. Med fler och fler sätt att presentera och delta i ett möte så ställs högre och högre krav på era mötesrum. Är ni redo?

Nöjd kund träffar grundarna av SMART Board och Nureva HDL-300

På besök i Sverige från Calgary i Kanada Nancy Knowlton och David Martin som för 25 år sedan grundade succén SMART Board, en interaktiv digital-whiteboard som sitter i miljontals klassrum och konferensrum runt om i världen. Idag representerar de bolaget Nureva som utvecklat en annan succé produkt Nureva HDL-300 som gör att dagens videokonferensmöten fått en ljudupptagningsförmåga som inte varit möjlig sedan tidigare.

Videomötesrum som en tjänst till en låg månadskostnad

Låg månadskostnad – inga dyra investeringar – sprid kostnader över tid – ett mötesrum som alltid fungerar – Du beställer en tjänst och vi ser till att tekniken alltid är i drift.

Installationspaket för det lilla konferensrummet

Letar du efter ett enkelt installationspaket till dina mindre konferensrum? Detta paket är paketet för dig. Vi har gjort ett enkelt installationspaket som ger dig ljud och bild.

SDC-550 Smart Dokumentkamera från SMART

SDC-550 en dokumentkamera för smartboard. Som pedagog kan det vara bra att visa saker som finns i den fysiska världen. Då finns denna förträffliga kampanj.

Smartboard köp 4 för 3 nya kampanjer för 2019

Årets smartboardkampanjer är här, köp 4 betala för 3. Passa på att boka in din fortbildning samtidigt för att få en ytterligare rabatt.

PLAYipp Svensk molnbaserad lösning Digital Signage 65”

Detta installationspaket för digital skylt innehåller skärm med inbyggd spelare, stativ för väggmontage, licens för innehållsskapande och publicering, installation och support. Förstärk dina budskap med denna stora skärm.
Philips 55 tum skärm med inbyggd Android

PLAYipp Svensk molnbaserad lösning Digital Signage 55”

Detta installationspaket innehåller skärm med inbyggd spelare, stativ för väggmontage, licens för innehållsskapande och publicering, installation och support. Perfekt för dina budskap