Dokumentkamera till SMARTBoard

SMARTKampanj på dokumentkameran SDC-450

SMART SDC-450 ”Kampanj 4-Pack”

Paket består av 4st av SMART Dokumentkamera SDC-450. Har du redan Smartboard så är kameran helt integrerad i mjukvaran Notebook så att du enkelt kan använda den i din utbildning. Spara tusenlappar när du köper fyra stycken!

SMART Dokumentkamera SDC-450 är en bärbar dokumentkamera med ett upptagningsområde större än A3-format med direkt koppling inne i mjukvaran SMART Notebook som gör att det är lätt att använda tillsammans med SMART interaktiva produkter. Dokumentkamerans böjbara arm gör det enkelt att visa, fota av objekt och ta bilder sekventiellt. Spara bilder i SMART Notebook , på USB-minne eller på ett SDHC-kort.

Dokumentkameran väger ca 4 kg och är utrustad med en 5-megapixel kamera med möjlighet att visa bilder i HD 1080p (1920×1080), inbyggd LED-lampa, mikrofon, autofokus och upp till 80X total zoom när både optisk och digital zoom används.

Anslut kameran till datorn via USB eller direkt till projektorn via DVI/VGA. Det är även möjligt att ansluta datorn till dokumentkameran via VGA och sedan växla mellan datorn och dokumentkameran. Du slipper koppla i och koppla ur. Stöd för Kensington låsfunktion. Levereras komplett med kablar och nätadapter inklusive 5 års garanti.
  • 29 900:-
exkl moms