Playipp digital signage

Playipp är en ledande digital skyltningstjänst som erbjuder en heltäckande lösning för alla typer av företag. Med deras plattform kan användare skapa och publicera professionella digitala skyltar på en rad olika enheter, inklusive skärmar, mobiler och surfplattor.

Genom att använda Playipp kan företag kommunicera effektivt med sin publik, oavsett om det handlar om kunder, anställda eller besökare. Deras lösning gör det möjligt att anpassa och schemalägga innehåll för att passa olika situationer och målgrupper.

En av Playipps styrkor är deras användarvänlighet. Med en enkel drag-och-släpp-funktion kan användare lägga till och redigera innehåll på sina digitala skyltar utan någon teknisk kunskap. Dessutom finns det en mängd olika mallar att välja mellan för att underlätta skapandet av professionellt utseende innehåll.

Sammanfattningsvis är Playipp en allt-i-ett-lösning för digital skyltning som är användarvänlig och flexibel. Det ger företag möjlighet att kommunicera med sin publik på ett effektivt sätt genom en rad olika enheter

Vill du se mer?