Trådlösa projektorer och bildöverföring har i många år varit ett stort problem för oss på Presentationsdata. Orsaken har varit att de lösningar som har kommit till marknaden har varit dåliga, och vi vill erbjuda våra kunder bra lösningar. Vilket vi faktiskt kan i dag. Via Collaboration från Kramer Electronics är en fantastisk produkt som vi varmt kan rekommendera för dig som är intresserade av trådlös teknik

Hur fungerar trådlös bildöverföring?

Via Collaboration är en enkel produkter med många funktioner. Efter att skärmen har slagits på visas adressen till mötesrummet på skärmen med tydliga instruktioner. Självklart kan du skapa en egen logotyp, bakgrundsfärg och grafisk profil som visas tillsammans med instruktionerna. Sedan kan du ansluta er till mötesrummet. Fyra stycken kan visa sina skrivbord samtidigt, i collaborationläget kan alla samarbeta på allas datorer, vilket betyder att alla kan hjälpa till och arbeta i ett dokument samtidigt. Har du touchskärm? Gå in i whiteboarläget och annotera på skärmen. Med hjälp av Kramer Via blir det dessutom enkelt att dela filer med varandra. Det är bara att dra och släppa, filen förs direkt över till mötets alla deltagare. Vi kan tryggt säga att med Via Kramer fungerar det trådlösa mötesrummet perfekt och vi kommer att ta fram ett antal färdiga installationspaket av olika typer.

Kontakta oss

Vill du veta mer eller vill du låna en av oss? Ring oss i dag så skickar vi över en Via Collaboration från Kramer Electronics till dig. Du får låna den kostnadsfritt i 10 dagar. Ring 08-300 027 eller använd kontaktformuläret till höger.

Hur ska vi göra?

Presentationsdatas huvudsakliga lösning på problemet är den fantastiska produkten Via Collaboration från Kramer Electronics. Vi testade produkten för ett tag sedan och föll för dess enkelhet och dess många funktioner.

Trådlös koppling till projektor eller skärm

Härnar i det trådlösa mötesrummet

Vill du veta mer eller vill du låna en av oss?

Ring oss idag så skickar vi över en på lån. Kostnadsfritt i 10 dagar.

Hur enkelt är det?

Väldigt enkelt! Efter att skärmen slagits på visas adressen till mötesrummet på skärmen med tydliga instruktioner. Till dessa instruktioner kan man självklart lägga in sin egen logotyp med sina egna bakgrundsfärger och grafiska profil.

Engagera

Nu är det enkelt att engagera trådlöst mot din projektor eller skärm

Anslut

Enkelt att ansluta trådlöst till din projektor eller skärm

Samarbeta

Enkelt att sammarbeta trådlöst mot din projektor eller skärm

Fantastiskt enkelt att använda, alla kommer snabbt igång och era möten blir klart mer produktiva. Vår upplevelse av produkten är att den är den mest attraktiva produkten för trådlösa möten. Vi tror att det trådlösa mötesrummet har Kramer Via som sin mittpunkt. Vi kommer att ta fram ett antal färdiga installationspaket av olika typer.

Det trådlösa mötesrummet

så fungerar det

1
2
3
4
Koppla upp dig trådlöst mot din projektor eller skärm
1

Kramer VIA Collaboration, hit ansluter man sig för att visa sin bild.

2

Anslut via Ipad eller Android platta

3

Anslut via Mac eller PC

4

Anslut via iPhone eller Android telefon

När man har anslutit sig klickar man på \”Step in\” för att kliva in i mötet. Ni kan var upp till 4 st som visar era skrivbord samtidigt. I collaborationläget kan alla samarbeta på allas datorer. Vilket betyder att alla kan hjälpa till och arbeta i ett dokument samtidigt. Om ni dessutom har en touchskärm kan man gå in i Whiteboardläget för att annotera på skärmen.

Touch & Whiteboardläget

inget möte ska idag vara utan det.

Under många år har touch varit en del av våra liv. Ett trådlöst möte ska inte vara sämre. Med whiteboardläget kan du enkelt på din touchsärm eller via dina anslutna datorer skriva noteringar för att sedan spara ner dem som en Pdf.

Eget Cloud

problem att maila stora filer? inte längre

Alla har vi haft bekymmer att dela filer med varandra. Mail, dropbox, gemensama servrar ja lösningarna är många. Med Kramer Via så är det enkelt att trådlöst skicka filer till alla deltagare i mötet. Bara att dra och släppa. Filen förs över direkt till mötets alla deltagare.

iOS9 information

Nu finns fullt stöd för Ios9